Voitko nähdä, kuka katselee TikTok-sivuasi? Ota selvää kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää!

Luotu 20 helmikuu, 2024
henkilö tik tokissa

TikTok on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla on miljoonia aktiivisia käyttäjiä päivittäin. Monet käyttäjät ovat kuitenkin uteliaita, voivatko he tietää, kuka on katsellut heidän profiiliaan. TikTok esitteli äskettäin "Profile Views" -nimisen ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä, kuka on katsonut heidän profiiliaan viimeisen 30 päivän aikana. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole automaattisesti käytössä kaikille käyttäjille. Tässä artikkelissa tutkimme, kuinka voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja käyttää sitä, mitä muita tapoja sinun on valvoa TikTok-tilisi vuorovaikutuksia ja tämän toiminnon rajoituksia.

Kuinka ottaa profiilinäkymäominaisuus käyttöön TikTokissa

TikTok on ottanut käyttöön Profiilinäkymät-ominaisuuden, jonka avulla voit nähdä, kuka on katsonut profiiliasi viimeisen 30 päivän aikana. Jos et ole vielä aktivoinut tätä ominaisuutta, noudata seuraavia ohjeita:

  1. Avaa TikTok-sovellus ja siirry Profiili-osioon.
  2. Napauta kolmea vaakaviivaa (asetusta) oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse "Tietosuoja" .
  4. Etsi ja valitse "Profiilinäkymät" -vaihtoehto.
  5. Ota "Profiilin katseluhistoria" -ominaisuus käyttöön.

Mitä sinun tulee tietää profiilinäkymäominaisuudesta

Kun Profiilin katselut -ominaisuus on aktivoitu, voit seurata, kuka on katsonut profiiliasi viimeisten 30 päivän aikana. Tästä on hyötyä, kun haluat seurata, kuka on kiinnostunut toiminnastasi TikTokissa. On kuitenkin hyvä muistaa muutama tärkeä seikka:

  • Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, myös muut käyttäjät näkevät, oletko katsonut heidän profiiliaan.
  • Ominaisuus toimii vain, jos molemmilla osapuolilla on vaihtoehto käytössä. Jos käyttäjä ei ole ottanut ominaisuutta käyttöön, et näy hänen profiilin katseluhistoriassaan.

Kuinka seurata muita vuorovaikutuksia TikTokissa

Vaikka et käyttäisi Profiilinäkymät-ominaisuutta, TikTok tarjoaa useita muita tapoja seurata tilisi toimintaa. Näin voit tehdä sen:

  1. Avaa TikTok-sovellus ja napauta Heart-kuvaketta näytön alareunassa.
  2. Täällä näet kaikki viimeisimmät ilmoitukset, mukaan lukien videoidesi tykkäykset, kommentit ja jaot.
  3. Jos sinulla on yritys- tai tekijätili, voit myös käyttää Analytics-osiota nähdäksesi yksityiskohtaiset tilastot videoiden katselukerroista ja seuraajien demografisista tiedoista.

Mitä vaihtoehtoja on TikTokin toiminnan seuraamiselle?

Jos olet kiinnostunut seuraamaan, kuka katselee sisältöäsi, saatat törmätä kolmannen osapuolen sovelluksiin, jotka lupaavat tarjota tällaisia tietoja. Sinun tulee kuitenkin olla varovainen käyttäessäsi näitä sovelluksia, koska monet niistä voivat rikkoa TikTokin käytäntöjä tai vaarantaa tilisi turvallisuuden. On suositeltavaa luottaa TikTokin virallisiin ominaisuuksiin, kuten profiilinäkymät ja Analytics, saadaksesi tarkkoja ja turvallisia tietoja tilisi toiminnasta.

Johtopäätös

Vaikka TikTok ei aina tarjonnut tapaa nähdä, kuka tarkastelee profiiliasi, Profiilin katselut -ominaisuuden käyttöönotto antaa nyt käyttäjille mahdollisuuden tehdä juuri niin, jos myös toinen henkilö on ottanut ominaisuuden käyttöön. Tämän lisäksi voit seurata vuorovaikutusta tililläsi ilmoitusten kautta ja yritys- tai tekijätileillä TikTokin Analyticsin kautta. Ole varovainen kolmansien osapuolien sovellusten kanssa ja keskity käyttämään virallisia vaihtoehtoja varmistaaksesi tilisi turvallisuuden ja saadaksesi mahdollisimman tarkat tiedot.

tik tok -sivu

TikTokin profiilin katseluhistoria on näkyvissä 30 päivää. Sen jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti, etkä näe vanhempia profiilin näkymiä, elleivät ne toistu seuraavan 30 päivän kuluessa.

Ei, TikTok ei anna tietoja siitä, kuinka monta kertaa tietty käyttäjä on katsonut profiilisi. Se yksinkertaisesti näyttää käyttäjän nimen, jos hän on katsonut profiiliasi viimeisten 30 päivän aikana, ilman tarkkuutta.

Jos poistat Profiilin katselut -ominaisuuden käytöstä, et voi enää nähdä, kuka on katsonut profiiliasi, etkä myöskään muille käyttäjille ilmoiteta, jos käyt heidän profiileissaan. Ominaisuuden ollessa käytössä tallennetut profiilinäkymät ovat kuitenkin edelleen näkyvissä 30 päivää, ellet poista ominaisuutta käytöstä.